Seks op z'n Duits

17 mei 2018
| | |

Kom op 17 mei, vanaf 20 uur, ook naar de presentatie van Linda Duits' Seks op z'n Duits. Duits schrijft op een tegendraadse manier over seks en relaties in het (Amsterdamse) studentenleven en de wereld daarbuiten. Zijn studenten echt zo losbandig of juist op zoek naar knusse liefde? Moeten we vrezen voor de komst van seksrobots? Kun je op basis van wetenschappelijk onderzoek je seksleven verbeteren? Linda Duits geeft antwoord op deze vragen in haar nieuwe boek.

Bij deze feestelijke boekpresentatie vormen drie generaties van sexperts - Linda Duits, Glenn Helberg en Milou Deelen - een panel, en je zult zien: er is geen vraag over romantiek, daten of seks waar zij geen antwoord op weten. Moet ik bang zijn om te enthousiast over te komen op WhatsApp? Hoe pak ik polyamorie het beste aan? Hoe vinden politieke partijen eigenlijk dat mijn seksleven eruit zou moeten zien? En…does size matter? Geen zorgen, je hoeft je (intieme, erotische, gênante) vragen niet ter plekke te stellen, dat kan van tevoren bij het aanmelden. En mocht je Linda’s adviezen, ervaringen en kennis ook na de presentatie willen raadplegen, koop dan direct haar boek.

Over de sprekers

Linda Duits is sociaalwetenschapper, gespecialiseerd in populaire cultuur. In april 2017 verscheen haar boek Dolle mythes bij Amsterdam University Press: een frisse factcheck van feminisme toen en nu. Ze is columnist voor studentenblad Folia en publiceert regelmatig in diverse media, waaronder NRC Handelsblad. Als expert op het gebied van jongeren en media, met name als het gaat over gender en seksualiteit, is ze vaak te zien in de pers.

Glenn Helberg is psychiater. Helberg geeft veel workshops en colleges, over onder andere diversiteit, culturele psychiatrie en racisme. Hij is lid van de Raad van Advies van het College voor de Rechten van de Mens.

Milou Deelen studeerde Europese Talen en Culturen aan de Rijksuniversiteit Groningen, toen ze vorig jaar een video over haar ervaring met slutshaming bij Groningse studentenvereniging Vindicat online zette die veel stof deed opwaaien.

Bob van Toor (moderator) is cultuurhistoricus en journalist. Onlangs verscheen zijn boek Oma weet inderdaad raad.

Vrije toegang, wel graag even aanmelden!

Delen op

18,99
8,99
19,99
MINDBOOKSATH : athenaeum