Boek&Schuur - Revolutionary Road

15 december 2017

Boekhandel Athenaeum Haarlem en de Toneelschuur bieden ook dit theaterseizoen drie literaire avonden aan, onder de noemer Boek&Schuur. De eerste in de reeks vindt plaats op vrijdag 15 december, rondom de voorstelling Revolutionary Road (Theater Rotterdam/ Toneelschuur Producties), naar de roman van Richard Yates. Oscar Kocken gaat in gesprek met Jacob Derwig, Marijke Emeis en Eric Whien.

Boek&Schuur is een literaire theateravond die bestaat uit een uitgebreide inleiding, gevolgd door een diner in Café Toneelschuur en een bezoek aan een theatervoorstelling. 

De eerste Boek&Schuur van dit seizoen zal plaatsvinden in de Toneelschuur op vrijdag 15 december 2017. Wij belichten en bezoeken dan de lovend ontvangen voorstelling ‘Revolutionairy Road(Theater Rotterdam/ Toneelschuur Producties), naar de roman van Richard Yates. Oscar Kocken gaat in de bibliotheek van de Toneelschuur in gesprek met Jacob Derwig, verantwoordelijk voor de theaterbewerking van het boek, Marijke Emeis, vertaler van Richard Yates en Erik Whien, regisseur van het stuk.

Voor de prijs van € 45,- bieden de Toneelschuur en Athenaeum u het literair gesprek, eenmaal een dagmenu met glas wijn, toegang tot de voorstelling en een literair cadeau. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via de Toneelschuur.

Programma

18:30 Literair gesprek in de bibliotheek van de Toneelschuur
19:30 Dagmenu in Café Toneelschuur (hoofdgerecht plus koffie met bonbon) met een wijntje
20:30 Voorstelling in de Benedenzaal van de Toneelschuur

Nog meer Boek&Schuur:

  • Za 27 jan 2018, 18:00: Romeo en Julia door Toneelgroep Oostpool naar de toneeltekst van William Shakespeare
  • Wo 11 apr 2018: Menuet door NTGent naar de roman van Louis Paul Boon.

Delen op

MINDBOOKSATH : athenaeum