Boek&Schuur rondom Vasalis - altijd vandaag

21 november 2018
|

Op woensdag 21 november om 18.30 uur ontvangt Thijs Launspach twee makers van ‘Vasalis – altijd vandaag’, Bram van der Vlugt (spel) en Janine Brogt (script) in de eerste editie van ‘Boek&Schuur’ van dit seizoen. Bij hen aan tafel schuift ook dichteres Tjitske Jansen aan.

Kaarten voor Boek&Schuur Vasalis zijn wegens grote belangstelling niet meer online te koop. U kunt ze bestellen door te bellen met (of langs te gaan bij) de kassa van de Toneelschuur (023-5173910).

 

Boek&Schuur is een literaire theateravond, bestaande uit een uitgebreide inleiding, gevolgd door een dagmenu in Café Toneelschuur en een bezoek aan een theatervoorstelling. Tijdens de inleiding gaat Thijs Launspach in gesprek met spraakmakende kenners van het boek en de theatermakers van de voorstelling die u ‘s avonds gaat zien.

Op woensdag 21 november kunt u kijken naar ‘Vasalis – altijd vandaag’, een concertvertelling vol poëzie. Bram van der Vlugt en Nettie Blanken duiken in het werk van dichteres M. Vasalis (pseudoniem van Margaretha (Kiekie) Droogleever Fortuyn-Leenmans, 1909 –1998).Theatraal vuurwerk, muzikaal begeleid door Floris van der Vlugt (inderdaad: de ‘zoon van’).

 

Een ticket voor Boek&Schuur kost € 47,50 en omvat: literair gesprek, dagmenu (inclusief een wijntje en koffie met bonbon), toegang tot de voorstelling en een literair cadeau. Voor deelname hoeft u het werk van de schrijver die centraal staat niet gelezen te hebben.

De volgende edities van Boek&Schuur 2018/19 zijn: donderdag 20 december Iemand die slaapt  (Perec) en zaterdag 2 maart (Shakespeare). Meer informatie vind je hier.

 

 

pro-mbooks1 : athenaeum