Let op: Door drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren.

Kristien Hemmerechts ontmoet Haarlem

08 oktober 2017 tot 08 oktober 2017
| | | |

Op zondagmiddag 8 oktober, 15.00-17.00, zal in het Toneelschuurcafé een gevarieerd literair programma plaatsvinden voor en met Kristien Hemmerechts. Deze middag is gratis toegankelijk.

Van Oostende tot Grahamstown, van Lissabon tot Jakarta. Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren stuurt schrijvers, dichters en fotografen de wereld in om uiteenlopende en verrassende stadsportretten te maken. Ook Haarlem neemt nu deel aan dit project Citybooks: begin oktober is de Vlaamse schrijfster Kristien Hemmerechts gastauteur in de stad.

Op zondagmiddag 8 oktober zal Hemmerechts zich voorstellen aan Haarlem en kan de stad zich voorstellen aan de auteur. In het Toneelschuurcafé gaat Louis Pirenne met haar in gesprek. Spoken word artist Joshua Baumgarten interviewt vervolgens op de unieke WritersBench een aantal markante maatschappelijk betrokken Haarlemmers. Tenslotte zijn optredens van de Haarlemse schrijvers Joubert Pignon, Bertram Koeleman en Nicolien Mizee en van de dichters George Moormann, Demi Baltus en Willemien Spook. Uiteraard is er ook muziek!

Delen op

pro-mbooks1 : athenaeum