Ik word oma

Ik word oma Augusta Verburg

Na de elf titels voor kinderen en jeugd, spreekt Augusta Verburg in ‘Ik word oma’ nu de volwassenen aan. 'Ik word oma' vertelt over Augusta’s jeugd, het contact met haar ouders en grootouders, haar eigen rol als moeder en uiteraard haar aankomend grootouderschap.

Augusta Verburg: ?Oma worden: sommige mensen vragen zich af of ze blij voor je moeten zijn of medelijden met je moeten hebben. Oma worden, dat is nogal wat! Dat klopt: oma worden roept onwaarschijnlijk veel op. Niet alleen bij mij, al mijn vriendinnen-oma’s herkennen het. Het nieuwe leven neemt je terug naar vervlogen tijden, vergelijkingen dringen zich op, jij schuift weer een plekje op - na partner en straks kind, kom je nu op de derde plaats! - maar het belangrijkste: je wordt weer (groot)ouder! Een onovertroffen, heerlijk vooruitzicht!?

‘Ik word oma’ is waardevol om cadeau te geven aan (aanstaande) oma’s en moeders omdat zij hun eigen gevoel, emoties en verlangens erin zullen herkennen.

Augusta Verburg raakt in haar boeken – 12 titels voor jong en oud - veelal maatschappelijke thema’s.
?In mijn werk als organisatieadviseur op de thema’s cultuur, filosofie en persoonlijke ontwikkeling, maakt het niet uit of ik met middelbare scholieren – waar ik workshops aan geef - of volwassenen praat. Je zou kunnen zeggen dat ik de volwassene in het kind aanspreek, en het kind in de volwassene. Dat is een en dezelfde en daarom leeftijdsloos. Met schrijven is het niet anders. Volwassenen raken ook ontroerd of moeten grinniken als ze hun kinderen voorlezen uit bijvoorbeeld Flaporen of de Familie Kissebis. Net als ik bij het schrijven.?

€14,95

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

Isbn
9789081345736
Uitgever
Uitgeverij CTRL-e
Druk
1e
Verschenen
14-11-2009
Taal
Nederlands
Bladzijden
78 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Zwangerschap/opvoeding

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum