Wat gaan we doen?

Wat gaan we doen? het construeren en beoordelen van opdrachten : praktijkboek bij Onderwijs als opdracht D. de Bie ; J. de Kleijn

'De gangbare onderwijspraktijk bevalt niet.' 'Vuur en enthousiasme ontbreken bij het leren.' 'Elan ontbreekt bij het onderwijzen.' Deze kritische uitspraken zijn voor Dick de Bie en Jos de Kleijn het startpunt voor hun boek Wat gaan we doen? Het construeren en beoordelen van opdrachten. Zij laten op een inspirerende manier zien hoe je als docententeam een onderwijsprogramma kan inrichten met behulp van opdrachten.
De auteurs zetten eerst duidelijk uiteen wat er achter een opdracht steekt en wat de grote betekenis is van dynamiek in een leerproces. Daarna komt de constructie van opdrachten in diverse leerprocessen aan bod. Voor de beoordeling van opdrachten doen de auteurs een aantal verrassende suggesties. Het boek sluit af met een hoofdstuk over het werken met opdrachten voor docenten.
Wat gaan we doen? is een praktijkboek, geschreven vóór en vanuit de onderwijspraktijk. Het biedt docenten en leidinggevenden inspiratie en ondersteuning om studenten echt te laten leren. Leren is dóen, 'doen met verstand'.

Bestemd voor?
docenten en leidinggevenden; studenten aan lerarenopleidingen
€35,95

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

Isbn
9789031336388
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
Druk
1e
Verschenen
01-01-2001
Taal
Nederlands
Bladzijden
159 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Economie

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum