The Essential New York Times Cookbook

The Essential New York Times Cookbook Classic Recipes for a New Century HESSER, Amanda

A New York Times bestseller and Winner of the James Beard Award All the best recipes from 150 years of distinguished food journalism-a volume to take its place in America's kitchens alongside Mastering the Art of French Cooking and How to Cook Everything.
€36,99

Levertijd: 4 tot 10 werkdagen
Nota bene: de coronacrisis beïnvloedt de levertijden.

  Zet op verlanglijst

Specificaties

ISBN
9780393061031
Uitgever
WW Norton & Co
Druk
1e
Datum
01-01-2010
Taal
Engels
Bladzijden
960 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Koken en voeding

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Advies per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Per fiets bezorgd, indien mogelijk
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum