The Essential New York Times Cookbook Classic Recipes for a New Century
A New York Times bestseller and Winner of the James Beard Award All the best recipes from 150 years of distinguished food journalism-a volume to take its place in America's kitchens alongside Mastering the Art of French Cooking and How to Cook Everything.
€36,99
Levertijd: 4 tot 10 werkdagen
Nota bene: de coronacrisis beïnvloedt de levertijden.
Specificaties
- ISBN
- 9780393061031
- Uitgever
- WW Norton & Co
- Druk
- 1e
- Datum
- 01-01-2010
- Taal
- Engels
- Bladzijden
- 960 pp.
- Bindwijze
- Hardcover
- Genre
- Koken en voeding
Meer op Athenaeum.nl over boeken
- Dagelijks een nieuwe recensie of leesfragment
- Regelmatig vertalers over hun werk
- Podcasts van interviews in de winkel
- Literair nieuws
- De agenda
5 redenen om dit boek bij ons te kopen
- Gratis verzending vanaf € 20,-
- Advies per telefoon
- Bestellen zonder registratie of login
- Per fiets bezorgd, indien mogelijk
- Vertrouwde service, veilige afhandeling