De moderne hondensporten

De moderne hondensporten behendigheid, flyball, outdoorsporten, breitensport, reddingshonden, windhondenrennen, sledehonden en overige activiteiten met uw hond K. Wolters ; Karen Wolters

Iedereen die met zijn hond een sport wil gaan beoefenen, zou dit boek moeten aanschaffen. Er zijn zo veel keuzes! De volgende sporten worden besproken: behendigheid, flyball, verschillende outdoorsporten, Breitensport. Maar ook vindt u informatie over windhondenrennen, reddingshonden, sledehonden, te veel om op te noemen. Per sport wordt aangegeven welke hond het meest geschikt is, en wat voor voorbereidingen en training gewenst zijn. Zelfs survivaltochten en backpacking of een heuse triatlon, allerlei sporten zijn samen met de hond te beoefenen, mits afgestemd op de conditie en het uithoudingsvermogen van de hond (en baas). Het is bijzonder interessant om er achter te komen hoeveel soorten hondensport er zijn.

Bij vrijwel elke kynologievereniging worden tal van sporttrainingen gegeven. Het loont de moeite na het lezen van dit boek navraag te doen bij een hondenclub in de buurt. Verschillende organisaties zoals die van de sledehondensport en de reddingshondenstichting staan achterin vermeld.
€7,95

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

Isbn
9789058211392
Uitgever
Welzo Media Prod. bv
Druk
1e
Verschenen
13-02-2002
Taal
Nederlands
Bladzijden
64 pp.
Bindwijze
Paperback
Illustraties
R. Doolaard

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum