Begrijp je tweejarige

Begrijp je tweejarige L. Miller

Waarom is de peuter van twee jaar zo vaak onhandelbaar? Wat doe je als je kind niet in zijn of haar eigen bed wil slapen? Hoe weet je of je kind toe is aan de peuterspeelzaal? Hoe ga je om met een bazigetweejarige?
Dit boek leidt je door de belangrijkste stappen in de emotionele en lichamelijke ontwikkeling van de tweejarige. Het behandelt alle mogelijke onderwerpen: het belang van speelgoed, de ontwikkeling van taal en non-verbale communicatie, omgaan met jaloezie, de denkwereld van de tweejarige, het accepteren van een pasgeboren zusje of broertje, het maken van nieuwe eigen vrienden, en nog veel meer.
LISA MILLER is adviseur van psychotherapeuten die kinderen en adolescenten behandelen. Tevens is zij redacteur van International Journal of Infant Observation.
Dit boek maakt deel uit van de serie 'Begrijp je kind' die de ontwikkeling van het kind per jaar beschrijft. Deze serie verschijnt in samenwerking met de Tavistock Kliniek in Londen, een toonaangevend instituut met een internationale reputatie als centrum voor geestelijke gezondheidszorg, onderzoek en onderwijs.
Of ik deze boeken aanraad? Ja! Of ik ervan genoot? Ja! Bill Hibberd, directeur van The Parents Organisation
'Begrijp je kind' is een samenhangende leidraad door zo'n beetje alles wat ik me tijdens het opvoeden van mijn kinderen heb afgevraagd. Ik heb heel veel geleerd. 0-19 Magazine
'Begrijp je tweejarige' beveel ik van harte aan, bij iedereen die tweejarig kind heeft en bij iedereen die op het werk of in de familie te maken heeft met jonge kinderen. Het biedt inzicht en begrip en is geschreven vanuit respect voor het jonge kind. Community Practioner Magazine
€14,95

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

Isbn
9789061005988
Uitgever
Donker B.V., Uitgeversmaatschappij Ad.
Druk
1e
Verschenen
08-02-2007
Taal
Nederlands
Bladzijden
67 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Zwangerschap/opvoeding
Vertaler
G. Spiering

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum