De gave van ADHD

De gave van ADHD 101 Activiteiten en spelletjes om de zwakke punten van je kind in sterke punten te veranderen Lara Honos-Webb

101 activiteiten en spelletjes om de zwakke punten van je kind in sterke punten te veranderen.

In het eerste boek van Lara Honos-Webb, 'De gave van ADHD' werd duidelijk gemaakt dat ADHD-gedrag een uitdrukking kan zijn van verborgen gaven en talenten, afhankelijk van onze instelling. Deze kinderen beschikken vaak over een sterke verbeeldingskracht, creatieve vermogens en een sterke intuitie.

Dit werkboek, dat los van het eerste boek gebruikt kan worden, bevat talrijke leuke en speelse activiteiten die ouders met hun kind kunnen doen om de positieve aspecten van de gave van ADHD te ontwikkelen en te bevorderen. In plaats van een kind steeds maar te corrigeren en af te remmen kunnen met behulp van de ideeen uit dit boek juist de sterke kanten van een kind ontwikkeld worden. Daardoor krijgt het meer zelfvertrouwen en wordt het evenwichtiger en gelukkiger.

Lara Honos-Webb is een Amerikaanse klinisch psycholoog en ADHD-expert. Haar eerste boek 'De gave van ADHD' werd een bestseller in Amerika.
€14,50

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

Isbn
9789088400353
Uitgever
Panta Rhei
Druk
1e
Verschenen
01-12-2009
Taal
Nederlands
Bladzijden
136 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Politicologie
Vertaler
Jörgen van Drunen

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum