Zuid-Holland

Zuid-Holland schaal 1:25.000 Marcel Kuiper ; Topografische Dienst Kadaster

Maak uw tochtjes door Zuid-Holland nóg leuker met de nieuwste 'Topografische Atlas vanZuid-Holland. Schaal 1 op 25.000'. Slechts ? 19,95!

In deze uitgave is meer dan de helft van de kaarten herzien. De Atlas geeft u dan ook een up-to-date beeld van geheel Zuid-Holland.

De schaal van 1:25.000 (1 cm = 250 meter). Die schaal is zo duidelijk dat landschappen tot leven komen. Want u ziet in deze Atlas alle vrijstaande woningen staan, ieder huizenblok, het grondgebruik, enzovoort. Zelfs de kleinste weggetjes en slootjes zijn in deze Atlas zichtbaar.

De Topografische Atlas van Zuid-Holland, is uitgevoerd met een handige, onverwoestbare spiraalband. Zo hebt u makkelijk en snel de juiste kaart in beeld, en blijft de atlas altijd lekker 'plat'.

Bovendien hebben we deze Atlas voorzien van een zachte kaft en rug zodat u 'm makkelijk op kunt rollen en meenemen. Het boek is gedrukt op sterk papier dat een stootje en zelfs een spatje regen kan hebben.

De Atlas telt maar liefst 138 topografische kaarten. De kaarten zijn gemaakt door de Topografische Dienst / Kadaster, en dus spatzuiver en in full-colour. Deze Atlas is dan ook bij uitstek geschikt voor al uw 'Zuid-Hollandse' fiets-, wandel- en autotochten.

De 'Topografische Atlas van Zuid-Holland. Schaal 1:25.000' is een boek van Uitgeverij 12 Provinciën.
€19,95

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

Isbn
9789077350393
Uitgever
Uitgeverij 12 Provincien
Druk
1e
Verschenen
01-07-2010
Taal
Nederlands
Bladzijden
140 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Diversen

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum