Classroom in a Book

Classroom in a Book De officiele training van Adobe Michiel Kelder

De snelste en meest complete manier om te leren werken met Adobe Flash Professional CS5

Met Classroom in a Book, de succesvolle serie met praktijkgerichte werkboeken voor softwaretraining, krijgt u de functies van Adobe-software snel onder de knie. Classroom in a Book biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma biedt: een officiÙle serie trainingen ontwikkeld door experts bij Adobe zelf.

Adobe Flash CS5 Classroom in a Book behandelt in tien lessen de belangrijkste mogelijkheden van Flash, de populairste omgeving voor het maken van rijke, interactieve webcontent. U leert bijvoorbeeld hoe u animaties maakt, omgaat met statische en dynamische tekst, werkt met de tijdlijn en video of geluid importeert. Dankzij talloze tips, bijdragen van experts en aansprekende voorbeelden wordt u een productieve en ervaren gebruiker van Flash. U kunt het boek van begin tot eind doorwerken of alleen die lessen lezen waarin u ge´nteresseerd bent. Voor gebruikers van de Engelse versie is achter in het boek een handige woordenlijst opgenomen.

Leer hoe u fraaie Flash-projecten met geavanceerde animaties ontwerpt, video en geluid importeert, interactieve knoppen of animaties maakt en de Flashmogelijkheden uitbreidt met ActionScript 3.0. Met krachtige vernieuwde functies als Text Layout Format, het gereedschap Deco en de afspeelmogelijkheid voor externe video kunt u nog sneller en gemakkelijker Flash-sites ontwerpen.

Inclusief dvd met lesbestanden.

De software Adobe Flash Professional CS5 is niet inbegrepen bij dit boek.
€44,95

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

Isbn
9789043020954
Uitgever
MainPress B.V.
Druk
1e
Verschenen
01-08-2010
Taal
Nederlands
Bladzijden
392 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Informatica

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum