Seasonal Food A guide to what's in season when and why
Each chapter starts with a brief story about the month itself (what's happening in the farming calendar, food-related customs and traditions), followed by narrative sections covering what's in prime season - fruit and veg, meat, fish and other seasonally-influenced produce such as cheeses.
Specificaties
- ISBN
- 9781905811366
- Uitgever
- Transworld Publishers Ltd
- Druk
- 1e
- Datum
- 13-03-2009
- Taal
- Engels
- Bladzijden
- 256 pp.
- Bindwijze
- Paperback
- Genre
- Koken en voeding
Meer op Athenaeum.nl over boeken
- Dagelijks een nieuwe recensie of leesfragment
- Regelmatig vertalers over hun werk
- Podcasts van interviews in de winkel
- Literair nieuws
- De agenda
5 redenen om dit boek bij ons te kopen
- Gratis verzending vanaf € 20,-
- Advies per telefoon
- Bestellen zonder registratie of login
- Per fiets bezorgd, indien mogelijk
- Vertrouwde service, veilige afhandeling