Een greep

Een greep Wim T. Schippers' Televisiepraktijken - sinds 1962 W.T. Schippers

Reeks: VD (0879)

WIM T. SCHIPPERS’
Televisiepraktijken

De VPRO brengt, in samenwerking met Living Colour Entertainment, het complete werk van Wim T. Schippers uit op dvd. Dit grootschalige project bevat alle VPRO-programma’s en een schat aan nooit eerder vertoont materiaal.

Een greep

De dvd Een greep bevat een exclusieve selectie uit de negendelige collectie Wim T Schippers´ Televisiepraktijken – sinds 1962 en vormt een representatieve dwarsdoorsnede van Schippers’ televisiepraktijken die ongetwijfeld naar meer zal smaken.

De televisiepraktijken van Wim T Schippers bestrijken inmiddels ruim 45 jaar. De hoogste tijd dus voor een alles omvattende dvd-collectie waarin zijn oeuvre bijeen wordt gebracht. In de eerste jaren van zijn televisiecarrière werkte Schippers nauw samen met andere eigenzinnige programmamakers als Wim van Linden, Gied Jaspars, Hans Verhagen en Ruud van Hemert. Het leverde memorabele en spraakmakende VPRO programma’s op als Hoepla, De Fred Haché Show, Barend is weer bezig! en Van Oekel’s Discohoek. Later tekende hij voor populaire series als De lachende scheerkwast, Opzoek naar Yolanda en We zijn weer thuis.
€25,00

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

Isbn
9789067271721
Uitgever
Harmonie, Uitgeverij De
Druk
1e
Verschenen
03-06-2009
Taal
Nederlands
Bindwijze
AVM
Genre
Diversen

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum