Koken met Limburgs bier

Koken met Limburgs bier Wil Engels ; Netty Engels-Geurts

Wil en Netty Engels-Geurts zijn pioniers in de Limburgse keuken. Niet alleen hebben ze een enorme kennis van de culinaire geschiedenis van deze provincie, ze hebben in de loop der jaren een reeks boeken uitgebracht waarin ze deze ook vastleggen. In dit boek hebben ze zowel traditionele gerechten met bier beschreven alsook nieuwe recepten bedacht om de heerlijke Limburgse bieren het best tot hun recht te laten komen. Limburg is de provincie met de meeste brouwerijen. Vandaar dat er ook heel veel biervariëteiten bestaan die het koken ermee uiterst interessant en aantrekkelijk maken. Wat dunkt u van de speciale bieren van Brand, Alfa, Gulpener Bier, Hertog Jan, maar ook Lindeboom, De Leeuw Bier, De Fontein, Brouwerij Sint Jozef, Brouwerij Kerkom, Martens, Maes Alken, Abdijbrouwerij Ter Dolen en trappistenbier van de Achelse Kluis? Al deze brouwers hebben meegedaan om de beste bieren in de lekkerste gerechten te krijgen. Koken met bier is extra lekker. Van de alcohol blijft niets over want die vervliegt
€19,90

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

Isbn
9789078407423
Uitgever
Tic, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
02-12-2008
Taal
Nederlands
Bladzijden
160 pp.
Bindwijze
Hardcover
Illustraties
Luiz Oliveira

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum