Traag

Traag Willem Asaert

Reeks: Kook Ze! (5)

In dit vijfde nummer van het Bookazine KOOK ZE! is het thema TRAAG. Wat komt er in traag? - 40 gerechten : de klassiekers onder pruttelgerechten: coq au vin,cassoulet, tête de veau, stew en stoofvlees, maar ook gastronomie en de langzaamgaar technieken. - De ontleding van onze 'hutsepot' en de business achter 'soepen en bouillons' - Een historisch verhaal over stoverijen door Dirk De Prins (Culinair Ambiance) - Alles over rijpen : drogen, confijten, marineren, kaas en vlees en de top10 van de traagst groeiende ingrediënten. - Een stap voor stap beeldverhaal hoe je zuurdesembrood, verse ravioli's en bladerdeeg moet maken - Mac Van Dinther (De Volkskrant) brengt een kritisch verhaal over SlowFood - en natuurlijk ook de portret galerijen
€19,50

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

Isbn
9789490028114
Uitgever
Minestrone
Druk
1e
Verschenen
12-11-2009
Taal
Nederlands
Bladzijden
176 pp.
Bindwijze
Hardcover
Illustraties
Flip Claus

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum