Ambrosia #5: San Francisco Bay Area

Ambrosia #5: San Francisco Bay Area Magazine

Ambrosia explores a region’s cuisine through stories, photo essays, and light recipes from its great chefs. From Toluca to the Middle East, bodegas and boats to tasting menus, Ambrosia: Mexico City brings you closer to the chefs, servers, residents, and owners of neighborhood institutions old and new to bring you a taste of one of the world’s most influential restaurant scenes.
€19,90

Voor 17.00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum
Roetersstraat 41, Amsterdam

Specificaties

ISBN
9780999881217
Taal
Engels
Bladzijden
1 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Koken en voeding

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum