The Gourmand #13

The Gourmand #13 A food and culture Journal

The Gourmand is an award winning, biannual food and culture journal. Each issue features 120 pages of specially commissioned words and images—The Gourmand's content is creative, timeless and exclusive. The journal is printed on high quality papers by specialist art book printers. Founded in 2011 by David Lane and Marina Tweed, The Gourmand is published by Lane & Associates Ltd.

Featuring: Ruth Reichl, Dorothy Iannone, Judy Joo, Ghetto Gastro, Jan Groover, Ernest Hemingway, Leo, Bogotá, Turkey and the Wolf and much more…
€16,50

Voor 17.00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum

Specificaties

ISBN
9772050539007
Taal
Onbekend
Bladzijden
120 pp.
Genre
Koken en voeding

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop dit boek bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,-.
  • Bestellen zonder registratie of login.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling.

MINDBOOKSATH : athenaeum