Recepten van Alain Passard De ***chef die groenten de hoofdrol geeft
De Franse meesterchef Alain Passard, winnaar van de Johannes van Damprijs 2019, geeft groenten een hoofdrol en heeft wereldwijd talloze collega's geïnspireerd. Hij is een pionier als het gaat om vegetarisch koken. Van kardinaalrode ui met slahart en ansjovis tot meiraap met citroen en zwarte peper: in dit boek, waarin de gerechten worden getoond door middel van kunstzinnige illustraties, biedt de sterrenchef niet alleen helder beschreven recepten, maar geeft hij ook een toelichting op elk recept. Zelfs aan dranksuggesties is gedacht.
Hiermee zet je gegarandeerd een onvergetelijke maaltijd op tafel, waarbij je niet alleen jezelf, maar ook je gasten zult verbazen. Inclusief een seizoenskalender, zodat je precies weet wanneer je welk gerecht kunt bereiden. Succes aan tafel verzekerd!
Voor 21.00 besteld, morgen in huis
(Op werkdagen)
Nota bene: de coronacrisis beïnvloedt de levertijden.
Specificaties
- ISBN
- 9789089898074
- Uitgever
- Terra
- Druk
- 1e
- Datum
- 01-10-2019
- Taal
- Nederlands
- Bladzijden
- 108 pp.
- Bindwijze
- Hardcover
- Genre
- Koken en voeding
- Vertaler
- Sarah den Boer
Meer op Athenaeum.nl over boeken
- Dagelijks een nieuwe recensie of leesfragment
- Regelmatig vertalers over hun werk
- Podcasts van interviews in de winkel
- Literair nieuws
- De agenda
5 redenen om dit boek bij ons te kopen
- Gratis verzending vanaf € 20,-
- Advies per telefoon
- Bestellen zonder registratie of login
- Per fiets bezorgd, indien mogelijk
- Vertrouwde service, veilige afhandeling