Recepten van Alain Passard

Recepten van Alain Passard De ***chef die groenten de hoofdrol geeft Alain Passard

?

De Franse meesterchef Alain Passard, winnaar van de Johannes van Damprijs 2019, geeft groenten een hoofdrol en heeft wereldwijd talloze collega's geïnspireerd. Hij is een pionier als het gaat om vegetarisch koken. Van kardinaalrode ui met slahart en ansjovis tot meiraap met citroen en zwarte peper: in dit boek, waarin de gerechten worden getoond door middel van kunstzinnige illustraties, biedt de sterrenchef niet alleen helder beschreven recepten, maar geeft hij ook een toelichting op elk recept. Zelfs aan dranksuggesties is gedacht.

Hiermee zet je gegarandeerd een onvergetelijke maaltijd op tafel, waarbij je niet alleen jezelf, maar ook je gasten zult verbazen. Inclusief een seizoenskalender, zodat je precies weet wanneer je welk gerecht kunt bereiden. Succes aan tafel verzekerd!

€24,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis
(Op werkdagen)
Nota bene: de coronacrisis beïnvloedt de levertijden.

  Zet op verlanglijst

Specificaties

ISBN
9789089898074
Uitgever
Terra
Druk
1e
Datum
01-10-2019
Taal
Nederlands
Bladzijden
108 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Koken en voeding
Vertaler
Sarah den Boer

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Advies per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Per fiets bezorgd, indien mogelijk
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum