WONEN ZOALS JE BENT - Interieurs met een ziel

WONEN ZOALS JE BENT - Interieurs met een ziel interieurs met een ziel Bieke Claessens

DE MOOISTE INTERIEURFOTO'S UIT HET OEUVRE VAN BIEKE CLAESSENS, VOL INSPIRERENDE HUIZEN MET VEEL PERSOONLIJKHEID

Bieke Claessens is al jarenlang een veelgevraagd interieurfotografe voor opdrachtgevers uit de woonsector (architecten etc.) en haar werk verschijnt regelmatig in kwaliteitsmagazines in binnen- en buitenland. Bieke neemt vaak ook de styling voor haar rekening wanneer ze fotografeert, en dat talent ontplooit ze door af en toe huizen in te richten.
Voor dit boek selecteerde ze de beste beelden uit haar portfolio, van huizen en interieurs waar ze zelf van houdt. Sommige daarvan heeft ze zelf ingericht, en allemaal zijn het interieurs die de persoonlijkheid van de bewoners uitstralen. Niet afgelikt en overstyled, maar vol leven, met een ziel. De foto's zijn bijeengebracht in thema's om zo als bron van inspiratie te kunnen dienen voor wie zelf aan de slag wilt om zijn huis in te richten. In dit boek zie je bijvoorbeeld hoe je harmonie in een woning kunt brengen door ronde met hoekige vormen af te wisselen, of hoe je met kleine ingrepen knusse en geborgen hoekjes kunt creëren.
Verwacht 8-5-2018

Specificaties

Isbn
9789460581953
Uitgever
Luster Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
02-11-2016
Taal
Nederlands
Bladzijden
240 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Design

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
  • (We werken aan een mooiere winkel op het Spui. Door de verbouwing kan het zijn dat onze levertijden afwijken. Onze excuses daarvoor.)
MINDBOOKSATH : athenaeum