Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 CHILD, Julia ; Beck, Simone

Features soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and illustrations, and all in imperial units for British cooks.
€17,99

Voor 17.00 besteld, morgen in huis
(Op werkdagen)
Nota bene: de coronacrisis beïnvloedt de levertijden.

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum
  Zet op verlanglijst

Specificaties

ISBN
9780241956472
Uitgever
Penguin Books Ltd
Datum
24-11-2011
Taal
Engels
Bladzijden
0
Bindwijze
Paperback
Genre
Koken en voeding

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

4 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Advies per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum