Let op: in verband met de enorme drukte momenteel kan het zijn dat we je bestelling niet zo snel kunnen bezorgen als je van ons gewend bent. We doen onze uiterste best en hopen op je begrip.

VALSE TONEN

VALSE TONEN Cornelis Dumoulin

Frank is gelukkig wanneer hij in zijn klaslokaal is. Leerlingen kijken tegen hem op. Hij heeft de kennis die zij zich eigen moeten maken. Met de jaren veranderen de leerlingen, worden mondiger, willen vooral léuke lessen. Tevergeefs probeert Frank mee te veranderen. Hij raakt zijn overwicht kwijt, er wordt nauwelijks nog naar hem geluisterd, ouders klagen over zijn gedrag. Ellende komt zelden alleen. Tijdens een vakantie in Italië ontmoet zijn vrouw Annagrazia, ze worden vriendinnen. Steeds vaker gaat ze naar Italië. In Franks hoofd zet zich de gedachte vast dat ze een seksuele relatie heeft met Annagrazia. Ze neemt steeds meer afstand van hem, ook seksueel. Daar vindt hij een eigen oplossing voor. Hij raakt overspannen, kan geen les meer geven. Zijn directeur dwingt hem een cursus te volgen: leren omgaan met dat wat ís. Tijdens de cursusdagen verstopt hij zich met succes achter leugens om medecursisten weg te houden van het leven dat hij leidt. Dan leert hij zijn leugens los te laten, stap voor stap. Hij wordt veerkrachtiger, maar ontdekt ook dat het verleden zelf bepaalt wanneer het hem inhaalt en om de oren slaat.
€21,48

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen.

  Zet op verlanglijst

Specificaties

ISBN
9789464356755
Uitgever
Brave New Books
Datum
21-10-2021
Taal
Nederlands
Bladzijden
332 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Nederlandstalige literatuur
Thema
Fictie: algemeen en literair

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending t/m 2 januari
  • Verlengde retourtermijn voor je Sint- en kerstcadeaus: ruilen kan t/m 10 januari
  • Advies in de winkel en per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

Let op: in verband met de enorme drukte momenteel kan het zijn dat we je bestelling niet zo snel kunnen bezorgen als je van ons gewend bent. We doen onze uiterste best en hopen op je begrip.

pro-mbooks1 : athenaeum