Tokyo new wave

Tokyo new wave 31 Chefs Defining Japan's Next Generation, with Recipes Andrea Fazzari

In a luxe collection filled with portraits, interviews, and recipes, Fazzari explores the changing landscape of food in Tokyo. A young and charismatic generation is redefining what it means to be a chef in this celebrated food city. A transporting cookbook and armchair travel guide that captures this moment in Japanese cuisine and brings it to a savvy global audience.
€41,99

Voor 17.00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum

Specificaties

Isbn
9780399579127
Uitgever
Random House USA Inc
Druk
1e
Verschenen
13-03-2018
Taal
Engels
Bladzijden
304 pp.
Bindwijze
Hardcover Hardback
Genre
Koken en voeding

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum