Vis

Vis 70 soorten vis en zeevruchten in 90 recepten Gaël Orieux

Vis is een culinaire bijbel waarin Gaël Orieux al zijn vakkennis deelt. Met dit boek kan de thuiskok en liefhebber van zeeproducten bijna 70 soorten vis en zeevruchten thuisbrengen en ze op de juiste manier klaarmaken. De 90recepten zijn opgedeeld in zeven categorieën: Fine dining, Chic, Bistro, Verfrissend, Exotisch, In water of zout, Gerookte vis en diversen.

In de gerechten klinkt duidelijk de stijl van Orieux door, hij maneuvreert tussen traditioneel en modern, zonder ooit zijn diepe overtuigingen uit het oog te verliezen: respect voor de natuur en de ontmoeting tussen land en zee.

€45,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis
(Op werkdagen)
Nota bene: de coronacrisis beïnvloedt de levertijden.

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum
Van Baerlestraat 170-172, het Martyrium
Gedempte Oude Gracht 70, Haarlem
  Zet op verlanglijst

Specificaties

ISBN
9789089898289
Uitgever
Terra
Druk
1e
Datum
18-06-2020
Taal
Nederlands
Bladzijden
383 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Koken en voeding

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

4 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Advies per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum