Slachtpaspoort

Slachtpaspoort Voorwoord door Arnon Grunberg Daniel Gravemaker&, David de Jong& Tim Stet

In Slachtpaspoort onderzoeken we doormiddel van fotografie, persoonlijke verhalen, achtergrondinformatie én recepten hoe het is om een dier te slachten. Een boek met een kritische blik dat zonder opgeheven vingertje vragen oproept. Een boek dat jou zelf laat bepalen of je vlees wilt eten. En wanneer je dat besluit te eten, recepten geeft én uitlegt hoe er zo min mogelijk weggegooid hoeft te worden. Een boek over het eten van vlees en vis waar je misschien wel vegetariër van wordt. Met een voorwoord van Arnon Grunberg en een aantal recepten van Onno Kleyn.

Sommige foto’s tonen de ongemakkelijke aspecten van de slacht. Het boek is zo ontworpen dat de meest confronterende foto’s achter dichtgevouwen pagina’s zitten. Met het mes dat je bij het boek krijgt kun je zelf die pagina’s opensnijden. Je kunt dus je eigen boek gaan slachten. Aan jou de keuze of je de confrontatie aan wilt gaan.

€48,00

Voor 17.00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum

Specificaties

ISBN
9789082946307
Uitgever
Oormerk
Taal
Onbekend
Bladzijden
224 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Koken en voeding

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum