Doordeweeks

Doordeweeks recepten met en zonder vlees en vis voor elke dag Hugh Fearnley-Whittingstall

Hugh Fearnley-Whittingstall, de auteur van Veg!, schrijft in Doordeweeks over het eten dat hij thuis elke dag klaarmaakt - over hoe hij het ontbijt voor elkaar krijgt met drie hongerige kinderen aan tafel, hoe hij groente en fruit gebruikt als het belangrijkste onderdeel van de maaltijd en waarom veel van zijn favoriete gerechten bestaan uit restjes van een eerdere maaltijd. Goede maaltijden, bereid met verse ingrediënten, zouden het 'hart' van elke familiekeuken moeten vormen en dit boek laat zien hoe!
€24,95

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Van Baerlestraat 170-172, Amsterdam

Specificaties

ISBN
9789023014409
Uitgever
Becht
Druk
1e
Verschenen
07-10-2014
Taal
Nederlands
Bladzijden
416 pp.
Bindwijze
Hardcover
Vertaler
Roselle de Jong

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum