Het wildkookboek de beste recepten voor elk seizoen
In dit Wildkookboek reist culinair journalist Jacques Hermus door het Achterhoekse landschap en bezoekt jagers en wildslagers, chefs en wijnmakers. Hij beschrijft de verschillende soorten wild, de jachtrituelen en jachttechnieken. Maar ook hoe je het beste wild kunt bereiden en kunt bewaren komen aan bod. Speciaal voor dit boek tekenden negentien Achterhoekse chefs hun lekkerste wildrecepten op. Het resultaat is een schitterend en smaakvol boek vol inspirerende recepten en boeiende verhalen. Een must voor iedere wildliefhebber!
€12,50
Levering binnen: 2 werkdagen
Nota bene: de coronacrisis beïnvloedt de levertijden.
Op voorraad in de volgende winkels:
Van Baerlestraat 170-172, het Martyrium
Specificaties
- ISBN
- 9789059568044
- Uitgever
- Fontaine Uitgevers B.V.
- Druk
- 1e
- Datum
- 17-10-2017
- Taal
- Nederlands
- Bladzijden
- 208 pp.
- Bindwijze
- Hardcover
- Genre
- Koken en voeding
Meer op Athenaeum.nl over boeken
- Dagelijks een nieuwe recensie of leesfragment
- Regelmatig vertalers over hun werk
- Podcasts van interviews in de winkel
- Literair nieuws
- De agenda
5 redenen om dit boek bij ons te kopen
- Gratis verzending vanaf € 20,-
- Advies per telefoon
- Bestellen zonder registratie of login
- Per fiets bezorgd, indien mogelijk
- Vertrouwde service, veilige afhandeling