De joodse keuken

De joodse keuken van Minsk tot Marrakech. meer dan 100 onvergetelijke gerechten voor de keukens van nu Janna Gur

Traditionele joodse recepten in een nieuw jasje De gerechten uit De Joodse keuken van Minsk tot Marrakech zijn eenvoudig te bereiden met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten. Janna Gur is er met dit boek in geslaagd de 'ziel' van de gerechten te vangen, dat ongrijpbare aspect dat het eten net dat beetje extra smaak geeft. 'Overal waar joden zich door de eeuwen heen vestigden, ontwikkelde zich hun kookstijl onder invloed van de ingrediënten en kookkunst van het land waar ze leefden. Janna Gur presenteert met aantrekkelijke fotografie de Top 100 aller tijden van de beste recepten uit de Asjkenazische en de Sefardische keuken.' -Emile Schrijver, directeur Joods Historisch Museum
€12,50

Levering binnen: 2 werkdagen.

Op voorraad in de volgende winkels:
Van Baerlestraat 170-172, het Martyrium
Gedempte Oude Gracht 70, Haarlem

Specificaties

ISBN
9789089896650
Uitgever
Terra
Druk
1e
Verschenen
20-10-2015
Taal
Nederlands
Bladzijden
220 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Koken en voeding
Vertaler
Linda Doornbos ; Gon Hokke ; Corry Lagewaard

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum