Gastronomie

Gastronomie de beste stukken uit Elsevier Johannes van Dam

GASTRONOMIE - 9789068828917
De beste stukken uit Elsevier
In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdien schrijft Van Dam voor het blad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast schrijft hij ook langere beschouwende en praktische stukken. Over Michelinsterren, gastroporno, de beste pannen en raspen, het Spaanse genie FerranAdrià en de pootjes van monsieur Boulanger. Ter ere van zijn 25-jarig jubileum bij Elsevier verschijnt een keuze uit zijn beste artikelen, voorafgegaan door een interview met de auteur door Hugo Camps
€14,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

ISBN
9789068828917
Uitgever
ONE Business B.V.
Druk
1e
Datum
15-09-2011
Taal
Nederlands
Bindwijze
Paperback
Genre
Koken en voeding

Delen op

Koop dit boek bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,-.
  • Bestellen zonder registratie of login.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling.

pro-mbooks1 : athenaeum