Groente op de BBQ

Groente op de BBQ Julius Jaspers

In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten van zijn favoriete condimenten, zoals tomatensalsa en misodressing. Masterclass Groente op de BBQ biedt voor ieder wat wils!
€16,99

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum
Gedempte Oude Gracht 70, Haarlem

Specificaties

ISBN
9789048847976
Uitgever
Carrera
Druk
1e
Verschenen
02-04-2019
Taal
Nederlands
Bladzijden
160 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Sport

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Bestellen zonder registratie of login.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling.
MINDBOOKSATH : athenaeum