Flexitarisch koken

Flexitarisch koken groentegerechten met suggesties voor vis, kip of andere proteinen Kathleen Davis

Plantaardig koken met of zonder (dierlijke) eiwitten Een voedingspatroon gebaseerd op groenten biedt allerlei gezondheidsvoordelen. Eén van de redenen dat steeds meer mensen ervoor kiezen vegan of vegetarisch te eten. Ook zijn er velen die het af en toe toch heerlijk vinden een stukje vis of kip te eten. Af en toe, maar niet elke dag. Alle recepten in Flexitarisch koken zijn groentegerechten. Heerlijk, voedzaam, smakelijk en vegan. In de kantlijn van ieder recept staan suggesties voor proteïnen om toe te voegen. Geschikt voor vegetariërs maar ook voor vleesliefhebbers. Een zeer praktisch boek voor gezinnen van diverse samenstelling: met vegans/vegetariërs en vleesliefhebbers.
€27,50

Gratis verzending tot 2021

Voor 21.00 besteld, morgen in huis
(Op werkdagen)

Specificaties

ISBN
9789462502512
Uitgever
Forte culinair
Druk
1e
Datum
29-09-2020
Taal
Nederlands
Bladzijden
240 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Sport

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending
  • Extra feestelijk verpakt
  • Te ruilen tot 10 januari
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum