THUIS IN CHINA

THUIS IN CHINA culinaire rondreis met 100 recepten Ken Hom ; Ching-He Huang

De culinaire avonturen van twee iconen van de Chinese keuken

- Unieke samenwerking tussen oudgediende Ken Hom en Ching, nieuwe ster aan het culinaire firmament
- Verslag van een reis door het land van hun voorouders, op zoek naar smaken en recepten
- Met ruim 100 recepten uit het oude én het nieuwe China

Ken Hom wordt algemeen gezien als een van de meest vooraanstaande autoriteiten op het gebied van de Chinese keuken, en legde de basis voor onze waardering voor Chinees eten. Hij verscheen talloze malen op tv en schreef meer dan dertig kookboeken.
Ching-He Huang is een autodidact en gepassioneerd kok en ambassadeur voor de eenvoudige, gezonde Chinese keuken. Haar BBC-series en kookboeken bezorgden haar in korte tijd een grote schare fans.
€12,50

Levering binnen: 2 werkdagen.

Op voorraad in de volgende winkels:
Van Baerlestraat 170-172, het Martyrium

Specificaties

ISBN
9789059564657
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
Druk
1e
Verschenen
01-02-2013
Taal
Nederlands
Bladzijden
300 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Koken en voeding

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum