Choice Cuts

Choice Cuts A Savory Selection of Food Writing from Around the World and Throughout History KURLANSKY, Mark

Enhanced by recipes, menus, period photographs, and drawings, a lively anthology of outstanding food writing offers a taste-tempting culinary tour around the world and through history, from second-century B.C. to the present day, presenting Pliny's thoughts on onions, Dumas on coffee, Colette on gastronomy, and Alice B. Toklas on French cookery, am

Niet leverbaar

Deze titel is momenteel niet te bestellen.

Specificaties

ISBN
9780142004937
Uitgever
Penguin Putnam Inc
Druk
1e
Verschenen
26-10-2004
Taal
Engels
Bladzijden
496 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Sport
Illustraties
Kurlansky, Mark

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Bestellen zonder registratie of login.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling.
MINDBOOKSATH : athenaeum