Ras el Khellout

Ras el Khellout Specerijen uit de Nomadische keuken Laurent Med Khellout

Kruiden en specerijen zijn de sleutel tot elk gerecht, vindt Laurent Khellout, chef-kok en eigenaar van restaurant Raïnaraï in Amsterdam en Rotterdam. In Ras el Khellout, zijn derde kookboek, laat hij zien hoe kruiden gerechten tot leven brengen. Met dit boek speelt hij in op de groeiende bewustwording en urgentie om meer plantaardig te eten. Net als in zijn keuken zijn de recepten hoofdzakelijk vegetarisch en veganistisch met alleen af en toe vlees of vis. Khellout neemt je mee op een nomadische wereldreis langs de kruiden en specerijen die hem inspireren. Van gember tot komijn, van steranijs tot kurkuma; Khellout zweert erbij, het is pure alchemie.
€32,00

Voor 17.00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum
Gedempte Oude Gracht 70, Haarlem

Specificaties

ISBN
9789059569201
Uitgever
Fontaine Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
04-03-2019
Taal
Nederlands
Bladzijden
192 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Diversen

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending tot 1 januari 2020 (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Bestellen zonder registratie of login.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling.
MINDBOOKSATH : athenaeum