Bitterzoete honing

Bitterzoete honing De smaken van de Sardinische keuken Letitia Clark

In Bitterzoete honing neemt ervaren chef-kok Letitia Clark je mee naar haar huis op een van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee: Sardinië. De recepten in dit boek nodigen je uit om de tijd te nemen en te genieten van verse maaltijden, vrienden en familie. Verlekker je aan de geroosterde aubergines met honing, munt, knoflook en burrata, of geniet van een frisse, pittige salade van selderij, sinaasappel, ansjovis en hazelnoot of Malloreddus (de schelp-vormige pasta uit de regio) met krab, saffraan en tomaat. De recepten en het verhaal erachter zullen je meenemen naar de glinsterende, turquoise wateren en relaxte levensstijl van dit Italiaanse paradijs. Met prachtige fotografie, kleurrijke illustraties en vrolijke anekdotes, is Bitterzoete honing een vakantie, een kookboek en een gedroomde levensstijl in de zon in één.
€32,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis
(Op werkdagen)
Nota bene: de coronacrisis beïnvloedt de levertijden.

Op voorraad in de volgende winkels:
Van Baerlestraat 170-172, het Martyrium
Beethovenstraat 30-32, Amsterdam
  Zet op verlanglijst

Specificaties

ISBN
9789059563735
Uitgever
Fontaine Uitgevers
Druk
1e
Datum
13-03-2020
Taal
Nederlands
Bladzijden
256 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Koken en voeding

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

4 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Advies per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum