Sodabrood uit eigen oven

Sodabrood uit eigen oven makkelijk en snel Levine van Doorne ; Freerk Bos

Sodabrood bakken: lekker snel, helemaal niet moeilijk en vooral erg lekker Voor haar vierde boek werkt Levine samen met thuisbakker Freerk Bos. Zij leerde hem bijna alles wat er over brood bakken te leren valt. In Sodabrood uit eigen oven laten ze hun gecombineerde baktalent los op sodabrood; brood dat rijst op baksoda in plaats van gist of desem. Baksoda Sdoet zijn werk als het in contact komt met een zuur. Traditioneel wordt daarvoor - ook in dit boek - karnemelk gebruikt. Maar baksoda kan ook prima worden gecombineerd met vruchtensappen, cider, yoghurt, kwark of zure room. Een boek met toegankelijke recepten voor iedereen die binnen een uur en zonder veel technische kennis brood wil bakken. Bij elk recept wordt de totale bereidingstijd vermeld. Bij de meeste recepten wordt aangegeven hoe je het recept glutenvrij of lactosevrij kunt maken. Hartig of zoet, een feestbrood of een simpel brood voor bij de soep: met dit boek aet je bij elke gelegenheid snel iets lekkers op tafel.
€22,50

Gratis verzending tot 2021

Voor 21.00 besteld, morgen in huis
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum
Beethovenstraat 30-32, Amsterdam

Specificaties

ISBN
9789462502550
Uitgever
Forte culinair
Druk
1e
Datum
10-11-2020
Taal
Nederlands
Bladzijden
176 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Sport

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending
  • Extra feestelijk verpakt
  • Te ruilen tot 10 januari
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum