Verplicht gezellig

Verplicht gezellig De perfecte smalltalk om de feestdagen te overleven Liz Luyben ; Iris Posthouwer

In Verplicht gezellig geven Liz Luyben en Iris Posthouwer de slimste tips, trucs en smalltalk om de feestdagen te overleven.

De feestdagen komen er weer aan; de tijd van sinterklaas en Kerstmis, van eindeloze diners en oeverloze nieuwjaarsborrels. Zie jij ook zo op tegen de geijkte gesprekjes tijdens de feestdagen? Gekibbel over surprises of Zwarte Piet, ijzige stiltes tijdens het kerstdiner bij je schoonfamilie, of juist de ene na de andere nieuwjaarsborrel waarbij je niet van die vervelende klant afkomt?

Met Verplicht gezellig helpen trainer Iris Posthouwer en feestfreak Liz Luyben je ongeschonden de feestdagen door. Aan de hand van herkenbare en hilarische voorbeelden bieden ze talloze tips. Bijvoorbeeld om de controle te houden over je stampvolle agenda, kalmer om te gaan met je veeleisende schoonmoeder, moeiteloos van plek te wisselen als je alwéér naast je slaapverwekkende zwager zit, en om gevoelige gespreksonderwerpen in veilig vaarwater te brengen.

Kortom: Verplicht gezellig van Liz Luyben en Iris Posthouwer vertelt je hoe je de verplichte gezelligheid zo feestelijk mogelijk overleeft.

€15,00

Deze titel is (nog) niet op voorraad.

Specificaties

ISBN
9789026353970
Uitgever
Ambo|Anthos
Druk
1e
Datum
10-11-2021
Taal
Nederlands
Bladzijden
192 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Design

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending
  • Extra feestelijk verpakt
  • Te ruilen tot 10 januari
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum