De keukens van de Middellandse Zee Zonnige recepten uit Spanje, Frankrijk en Italië
Heerlijke, uitnodigende gerechten waarin zon en smaak centraal staan. De keukens van de Middellandse Zee toont aan de hand van verhalen, recepten en schitterende fotografie de culinaire en veelzijdige erfenis van de Grieken, Romeinen, Arabieren en Vikingen.
De liefde voor olijfolie, knoflook, ansjovis, pepertjes, verse kruiden en seizoensgroenten zorgt voor geurige keukens. Het is de smaak van West-Italië, Zuid-Frankrijk en Oost- Spanje die je onder andere de perfecte pesto, de beste bouillabaisse en de puurste paella brengt.
De keukens van de Middellandse Zee schotelt je verrukkelijke, maakbare gerechten voor. Het plezier van samen delen en lekker genieten staat voorop.
Lucio Galletto groeide op in Noordwest-Italië. Hij studeerde architectuur maar ging daarna in de horeca aan de slag. Met zijn restaurant Lucio's won hij diverse prijzen. Hij schreef met coauteur David Dale meerdere kookboeken.
David Dale is schrijver en radio- en tv-maker met als specialisatie reizen, eten, populaire cultuur en antropologie.
Levering binnen: 2 werkdagen
Nota bene: de coronacrisis beïnvloedt de levertijden.
Op voorraad in de volgende winkels:
Specificaties
- ISBN
- 9789000358779
- Uitgever
- Spectrum
- Druk
- 1e
- Datum
- 24-01-2018
- Taal
- Nederlands
- Bladzijden
- 288 pp.
- Bindwijze
- Hardcover
- Genre
- Koken en voeding
Meer op Athenaeum.nl over boeken
- Dagelijks een nieuwe recensie of leesfragment
- Regelmatig vertalers over hun werk
- Podcasts van interviews in de winkel
- Literair nieuws
- De agenda
5 redenen om dit boek bij ons te kopen
- Gratis verzending vanaf € 20,-
- Advies per telefoon
- Bestellen zonder registratie of login
- Per fiets bezorgd, indien mogelijk
- Vertrouwde service, veilige afhandeling