Internet of Things in bedrijf

Internet of Things in bedrijf Ontdek nieuwe moglijkheden, oplossingen en businessmodellen als alles met alles verbonden is Kranz, Maciej

In de afgelopen vijf jaar is Internet of Things (IoT) uitgegroeid tot dé technologische ontwikkeling waarover iedereen praat. Na personen worden nu ook miljarden 'dingen' aangesloten op internet en dat levert een schat aan informatie en mogelijkheden op. Mist jouw organisatie de boot? Leer met behulp van dit boek wat IoT voor jouw organisatie kan betekenen en hoe je het kunt inzetten om de concurrentie voorbij te streven.

De Amerikaanse editie van dit boek schoot na verschijnen direct naar de top van de New York Times-bestsellerlijst. 'Internet of Things in bedrijf' is geschreven voor managers en professionals die willen weten hoe ze IoT in hun eigen praktijk kunnen toepassen. Maciej deelt in dit boek zijn succesrecept voor de implementatie van IoT en helpt je probleemgebieden te identificeren die je met IoT kunt oplossen en waarvan de investering snel rendement oplevert.

Het boek bevat bovendien talloze praktijkvoorbeelden van organisaties over de hele wereld zodat je kunt leren van de ervaringen van anderen. En het geeft advies op het gebied van personeel en verandermanagement, bespreekt de huidige stand van zaken en schetst toekomstige trends en ontwikkelingen.

Maciej Kranz is een pionier op het gebied van IoT. Hij is de Vice President van de Corporate Strategic Innovation Group van Cisco Systems en geeft leiding aan het team dat nieuwe bedrijven ondersteund en interne innovatie aanjaagt. Samen met klanten, partners en start-ups die zijn aangesloten bij het wereldwijde netwerk Cisco Innovation Centers bedenken ze nieuwe oplossingen gebaseerd op IoT. Vóór deze rol was hij algemeen directeur van Cisco's Connected Industries Group die IoT-producten levert aan grote industriële klanten.
€24,99

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum

Specificaties

Isbn
9789492790040
Uitgever
Nubiz
Druk
1e
Taal
Nederlands
Bladzijden
288 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Informatica
Vertaler
Willem Krijger

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum