Linda Meiden

Linda Meiden Zomerboek 2019 Magazine

Pikante foto’s, spraakmakende interviews en veel knappe mannen: dat is wat je deze keer kunt verwachten van het nieuwe LINDA. meiden Zomerboek.
Ga er maar even lekker voor zitten in je strandstoel.
‘Vorm van rebellie’: in een prachtige fotoshoot mét openhartig interview vertelt Anna Nooshin over de heftige tijd die ze achter de rug heeft. Maar toen was daar een nieuwe liefde: Nassim. Waar zij in het begin negatieve reacties op kreeg, net als over haar ‘te naakte’ foto’s. “Ik zie ze als een vorm van mezelf ontdekken en koppel het op geen enkele manier aan mijn intelligentie of oppervlakkigheid. En oké, het is ook een beetje mijn vorm van rebellie.”
Dikke vette jongenstranen: misschien laten ze het niet merken, maar óók mannen hebben soms last van liefdesverdriet. Janken, onderduiken in bed en Goodbye my lover op repeat. Mannen vertellen over hun gebroken hart. Zo ook Quinten Pool (24) toen hij ‘de liefde van zijn leven’ verkering vroeg, wees hij haar af. “Ik was zo in de war dat ik me ziek meldde op werk. (…) Het voelde als een rouwproces.”
Sex moet je plannen: droomkoppel Holly Brood (24) en Soy Kroon (24) vertellen alle in’s en out’s over hun relatie. Inclusief een héérlijk intieme fotoshoot waar je bijna jaloers van wordt. Want wat zíjn ze lief samen. Ze bespreken hun vorige relaties waarin ze genoeg ‘draken’ zijn tegengekomen. En ze vertellen over het plannen van sex. Soy: “Gister stonden we bij de Albert Heijn en dan fluister ik: als we thuis zijn, gaan we seksen, oké?
€6,95

Voor 17.00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum

Specificaties

ISBN
8717729564950
Taal
Onbekend
Genre
Algemeen

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Bestellen zonder registratie of login.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling.
MINDBOOKSATH : athenaeum