Voor uw liefde

Voor uw liefde Mario Vargas Llosa

De nieuwe roman van grootmeester Mario Vargas Llosa, de Nobelprijswinnaar op zijn best

Spanning, humor en erotiek strijden om voorrang in dit weergalozeverhaalover de Peruviaanse bovenklasse

Enrique Cárdenas, een rijke zakenman, wordt door debefaamde redacteur van een boulevardblad ­af­geperst. Als hij diens eisen niet inwilligt worden er fotos gepubliceerd van Cárdenas die zich tijdens een orgie verlustigt aan prostituees en drugs. Dit schandaal zou zijn ondergang betekenen.

Cárdenas situatie wordt nog nijpender als hij wordt beschuldigd van een moord die gepleegd werd in Cinco Esquinas, een van de armste wijken van Lima. In heel Peru is er slechts een vrouw die de echte dader kan vinden: een cynische journaliste met twijfelachtige moraal, die haar carrière heeft gewijd aan het verwoesten van de reputaties van de tegenstanders van Fujimoris regering. Nu krijgt ze de kans om haar vak eer aan te doen door de waarheid aan het licht te brengen.

Deze nieuwe, spannende roman van Mario Vargas Llosa schildert een levendig portret van de Peruviaanse samenleving tijdens de jaren van de Fujimori-dictatuur en schetst een ontluisterend beeld van de dubbele moraal van de journalistiek. Verluchtigd met een vleugje humor en erotiek leest Voor uw liefde als een ware pageturner.


De pers overVoor uw liefde

Alles is meesterlijk in deze roman. De ervaren Vargas Llosa blaast ons wederom omver met zijn venijnige ­wijsheid en zijn onuitputtelijke creativiteit. El País

Een verwoestend commentaar op de hypocriete ­Peruviaanse bourgeoisie tijdens de Fujimori-jaren. La Razòn

La Retaquita is een geweldig personage dat doet denken aan Lisbeth Salander. La Vanguardia

In Nederland heb je de Grote Drie, in Spaans-Amerika de Grote Vier: Julio Cortázar, Carlos Fuentes, Gabriel García Márquez en Mario Vargas Llosa. Vrij Nederland

Let op, dit is een e-book! Please note: this is an ebook.
€12,99

Specificaties

ISBN
9789402309300
Uitgever
J.M. Meulenhoff
Druk
1e
Datum
09-10-2017
Taal
Nederlands
Bladzijden
304 pp.
Bindwijze
E-book EPUB
Genre
Nederlandstalige literatuur
Vertaler
Arie van der Wal

Delen op

Koop dit boek bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,-.
  • Bestellen zonder registratie of login.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling.

pro-mbooks1 : athenaeum