Chilipeper

Chilipeper Van kweken tot kokkerellen Mark Wilcox

Chilipepers kun je kweken in de vensterbank, op het balkon of in de kas – van mild fruitige tot waanzinnig hete pepers. Dit boek vertelt je onder meer wat de beste verzorging is, hoe je je eigen zaden wint en hoe je de planten laat overwinteren. Aan de hand van beproefde conserveringstechnieken wordt de oogst verwerkt; drogen, roken, het toevoegen van zuur en inmaken zorgen ervoor dat de pepers lang houdbaar zijn en fantastisch smaken. De gangbare en populaire pepers worden onder de loep genomen, waaronder jalapeño, Scotch Bonnet en Hungarian Hot Wax – van specifieke kweektips tot hoe je de pepers in een maaltijd kunt verwerken. En natuurlijk staan in Chilipeper de beste recepten voor salsa’s, sambal en de heetste chili con carne.
€19,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum
Gedempte Oude Gracht 70, Haarlem

Specificaties

ISBN
9789023016045
Uitgever
Becht
Druk
1e
Datum
12-03-2019
Taal
Nederlands
Bladzijden
144 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Sport

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop dit boek bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,-.
  • Het Boekenweekgeschenk cadeau boven € 15,-.
  • Bestellen zonder registratie of login.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling.

PostNL verzorgt de thuisbezorging voor de Athenaeum Boekhandels Je kunt met iDeal betalen bij de Athenaeum Boekhandels.

MINDBOOKSATH : athenaeum