Paper Time Werkplanner special edition

Paper Time Werkplanner special edition Slim niet-datumgebonden planningssysteem: dé perfecte combi van een agenda, notitieboek, social media planner en to-do-lijst Marloes Lubberding

Helaas is deze werkplanner uitverkocht. De vervanger van de werkplanner is PAPER TIME WERKPLANNER A5 ISBN: 9789083016511 Paper Time Werkplanner SPECIAL EDITION

De ideale planner voor al je werkzaamheden bestaat! De werkplanner van Paper Time. Dankzij een slim niet-datumgebonden planningssysteem met ringbandje en losse vullingen is Paper Time dé perfecte combi van een agenda (52 werkweken), notitieboek, social media planner en to-do-lijst. Daarmee is Paper Time de ideale tool om offline structuur te creëren in al je werkzaamheden. Eindelijk overzicht! Daarnaast is Paper Time gewoon een supermooie musthave. Daar kun jij mee gezien worden op weg naar een business meeting! Of op kantoor. Of gewoon thuis aan de keukentafel.
Yay, offline is de nieuwe luxe!

Special edition
De nieuwe Paper Time Werkplanner Special Edition is een prachtig drieluik A5 ringband met totaal 144 pagina’s. Door de ringband kun je makkelijk navullingen toevoegen. Het drieluik sluit met een handig onzichtbaar magneetje.
Inhoud:
?- jaardoelen overzicht
- 4 kwartaaldoelen overzichten
- 52 werkweken
?- 4 kwartalen social media planner
?- 21 pagina's met notitieruimte 
En een handig blokje van 50 vel (100 pagina's) dagplanningoverzichten die je door de ringband gemakkelijk kunt toevoegen.
Paper Time is een slimme (en mooie) combinatie van een weekplanner, notitieboek, agenda, social media planner en to-do-lijst in 1! De planner is niet datumgebonden, dus je kunt op elk moment van het jaar starten met plannen.

Bijpassende navulling dagplanning ISBN 9789083016566
Let op: navullingen versie 1.0 zijn NIET geschikt voor deze special edition

Niet leverbaar

Deze titel is (nog) niet op voorraad.

Specificaties

ISBN
9789083016504
Uitgever
Paper Time (onderdeel Paraaf)
Druk
1e
Datum
22-07-2019
Taal
Nederlands
Bladzijden
144 pp.
Bindwijze
Losbladig
Genre
Agenda's/kalenders

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

4 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Advies per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum