Let op: Door drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren.

Over charcuterie

Over charcuterie Meneer Wateetons

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.
€31,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis
(Op werkdagen)
Nota bene: de coronacrisis beïnvloedt de levertijden.

Specificaties

ISBN
9789048845347
Uitgever
Carrera
Druk
1e
Datum
13-05-2019
Taal
Nederlands
Bladzijden
288 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Sport

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Advies per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Per fiets bezorgd, indien mogelijk
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum