Sous Vide

Sous Vide Puur genieten Michael Koch ; Guido Schmelich

Sous-vide koken is eigenlijk een verfijnde vorm van pocheren: duurzamer en technisch volmaakt. Het past bij onze tijd, waarin gezonde voeding belangrijker en populairder is dan ooit. Met deze vrijwel automatische techniek is het koken niet alleen gezonder geworden, maar geeft het ook veel minder stress.

Sous-vide koken is uitstekend geschikt voor de dagelijkse maaltijd en allang niet meer voorbehouden is aan de haute cuisine. Streetfood- en fastfoodgerechten met een twist? Geen probleem. Een chic nagerecht om indruk te maken bij de eerste date? Kies maar uit de recepten voor desserts. Of liever iets feestelijks voor de kerst of een
verjaardag? In dit boek vind je gegarandeerd iets passends voor elke gelegenheid.
€32,00

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Van Baerlestraat 170-172, het Martyrium

Specificaties

ISBN
9789059569379
Uitgever
Fontaine Uitgevers
Druk
1e
Datum
16-09-2019
Taal
Nederlands
Bladzijden
208 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Sport
Vertaler
Nannie Nieland-Weits

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Bestellen zonder registratie of login.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling.
MINDBOOKSATH : athenaeum