Viskeuken

Viskeuken Nathan Outlaw

Met een voorwoord van Heston Blumenthal!

Hét kookboek van het enige visrestaurant ter wereld met twee Michelinsterren.


Nathan Outlaws viskeuken is hét boek voor mensen die zich graag willen verdiepen en bekwamen in het werken met vis; toegankelijk, veelzijdig, maar bovenal inspirerend.

In dit prachtige boek Nathan Outlaws viskeuken deelt de chef Nathan Outlaw zijn laatste culinaire ontdekkingen op het gebied van vis. Het bevat een verrassende collectie van 70 recepten, elk prachtig gefotografeerd. Het boek draait om eenvoud: makkelijk te bereiden recepten met als basis duurzame vissoorten en goed verkrijgbare ingrediënten.
Het boek is ingedeeld op de verschillende technieken en bereidingen die komen kijken bij het werken met vis: rauw, pekelen, drogen, roken, stomen, pocheren, koken en smoren, grillen, barbecueën, bakken en frituren. De recepten die volgen laten je het water in de mond lopen.
€14,99

Tijdelijk niet leverbaar

Specificaties

ISBN
9789045206769
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
Druk
1e
Verschenen
07-10-2014
Taal
Nederlands
Bladzijden
224 pp.
Bindwijze
Hardcover
Illustraties
David Loftus
Vertaler
Marijne Thomas

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum