Keukendagboek

Keukendagboek Nigel Slater

Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt vanaf zijn tiende en werkte
vanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen en
schrijft sinds 1993 voor The Observer over alles wat met eten te maken heeft.
Daarnaast schrijft hij kookboeken en presenteert succesvolle kookprogramma's
voor de BBC. Nigel Slater won talloze prijzen voor zijn werk en
heeft in de loop der jaren een enorme schare trouwe fans verzameld.

'Het juiste voedsel eten, op de juiste plaats en op het juiste moment. Ik ben ervan overtuigd - en dat is ook de essentie van dit boek- dat dit het allerbeste recept is. Een broodje krab op een junimiddag aan zee, een plak gebraden gans met appelmoes en aardappelen uit de oven op Eerste Kerstdag, warme saucijzen en een stuk geroosterde pompoen op een novemberavond die fonkelt van de vorst. bij zulke maaltijden berust het succes niet op de deskundigheid van de kok, maar op het veel fundamentelere uitgangspunt dat ze deel uitmaken van dat moment: dat ze gegeten worden op het meest passende tijdstip, wanneer de ingrediënten op het toppunt van perfectie zijn, wanneer eten, kok en tijd van het jaar met elkaar samenvallen.'
- Nigel Slater
€15,00

Levering binnen: 2 werkdagen
Nota bene: de coronacrisis beïnvloedt de levertijden.

Op voorraad in de volgende winkels:
Van Baerlestraat 170-172, het Martyrium

Specificaties

ISBN
9789059564848
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
Druk
1e
Datum
15-08-2013
Taal
Nederlands
Bladzijden
416 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Sport
Illustraties
Jonathan Lovekin
Vertaler
Hennie Franssen-Seebregts ; Kien Seebregts

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Advies per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Per fiets bezorgd, indien mogelijk
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum