Het menselijk lichaam

Het menselijk lichaam Paolo Giordano

Alessandro Egitto voelt zich vanaf zijn geboorte in de schaduw gesteld van zijn oudere zus. Nu hij volwassen is wordt hij nog dagelijks geconfronteerd met zijn pijnlijke herinneringen aan de destructieve wijze waarop zijn ouders het vertrouwen van hun beide kinderen langzamerhand hebben vernietigd.

Alessandro werkt als legerarts in Afghanistan, waar zijn compagnie voor zes maanden is gestationeerd in Gulistan. Samen met hem zijn duizenden soldaten uitgezonden, allen jongemannen die een beladen verleden met zich meedragen en die hun alledaagse bestaan wilden verruilen voor een avontuurlijk leven in vijandig gebied.

Met een weergaloos psychologisch inzicht beschrijft Giordano hoe naïeve jongemannen door de harde werkelijkheid gedwongen worden verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, voor andere mensen en voor hun daden.

Het menselijk lichaam is een meer dan waardige opvolger van Giordanos debuutroman De eenzaamheid van de priemgetallen, waarin de lezer opnieuw zal worden meegevoerd door de unieke aantrekkingskracht van zijn stem.
Let op, dit is een e-book! Please note: this is an ebook.
€6,99

Specificaties

ISBN
9789023481461
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Datum
22-02-2013
Taal
Nederlands
Bladzijden
304 pp.
Bindwijze
E-book EPUB
Genre
Nederlandstalige literatuur
Vertaler
Mieke Geuzebroek ; Pietha de Voogd

Delen op

4 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Advies per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum