Let op: in verband met de enorme drukte momenteel kan het zijn dat we je bestelling niet zo snel kunnen bezorgen als je van ons gewend bent. We doen onze uiterste best en hopen op je begrip.

The Future of Food (WIRED guides)

The Future of Food (WIRED guides) How to Feed the Planet Without Destroying It REYNOLDS, Matthew ; WIRED

With a global population estimated to reach nearly 10 billion by 2050 we face a huge challenge in feeding everyone on the planet. How is that to be achieved? In this brilliantly insightful, one stop guide WIRED journalist Matt Reynolds assesses the limits and drawbacks of current food production and looks at the ways in which they can be tackled. He considers the potential for lab-grown meat to replace inefficient livestock farming. He talks to the scientists hoping to perfect more productive and disease-resistant crops. He explores initiatives to make agriculture less environmentally damaging and to reduce food waste. And he addresses the fundamental question: how do we feed more people while using fewer of the Earth's resources?
€12,99

Voor 17.00 besteld, morgen in huis (Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum
  Zet op verlanglijst

Specificaties

ISBN
9781847943286
Uitgever
Random House Business
Druk
1e
Datum
16-09-2021
Taal
Engels
Bladzijden
192 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Wetenschap

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending t/m 2 januari
  • Verlengde retourtermijn voor je Sint- en kerstcadeaus: ruilen kan t/m 10 januari
  • Advies in de winkel en per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

Let op: in verband met de enorme drukte momenteel kan het zijn dat we je bestelling niet zo snel kunnen bezorgen als je van ons gewend bent. We doen onze uiterste best en hopen op je begrip.

pro-mbooks1 : athenaeum