Hoe je een brood laat rijzen

Hoe je een brood laat rijzen En verliefd wordt op zuurdesem Roly Allen

Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft geen deskundige bakker te zijn om thuis je eigen zuurdesem te maken, maar wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt, en je wilt uitbreiden, zal het boek je vertellen in welke lames, bannetons, borstels en stenen je moet investeren. Het boek maakt de belangrijkste technieken van traditioneel bakken gemakkelijk te begrijpen, met stapsgewijze foto instructies en een eenvoudig overzicht van de magische processen die wilde gisten veranderen in een levende bakkerstarter en een kom met bloem in een gloeiend knapperig brood.
€15,50

Gratis verzending tot 2021

Voor 21.00 besteld, morgen in huis
(Op werkdagen)

Specificaties

ISBN
9789492938350
Uitgever
BIS Publishers B.V.
Druk
1e
Datum
18-05-2020
Taal
Nederlands
Bladzijden
112 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Koken en voeding

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending
  • Extra feestelijk verpakt
  • Te ruilen tot 10 januari
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum